Menu

Onze koks verrassen u graag met een ”Menu van de Chef”‘, hierbij geeft u hen de vrije hand, zij houden rekening met eventueele dieet wensen!

U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een 3-4 of 5 gangen menu.(resp €34,00 / €39,00 / €44,00)

Onze menukaart wisselt dagelijks en met de seizoenen, hieronder ziet u een voorbeeld van onze kaart.

 

Voorgerechten. (gemiddelde dagprijs € 13,75)

Antipasti misti, een mix van drie verschillende kleine voorgerechtjes.

Rundercarpaccio met truffelpecorino, oesterzwam.

Linzen crème met buratta, rodebiet, croutons.

Geroosterde zwaardvis met caponata, pesto .

Bruschetta met aubergine crème, pecannoten, serranoham.

Schelpjes van de dag.

Varkensnek met balsamico uitjes, little gem, paarse bloemkool.

Dagelijks twee huisgemaakte pasta en een risotto.

Verkrijgbaar als hoofd of voor/tussengerecht.

Visgerechten.  (Gemiddelde dagprijs € 24,00)

Geroosterde doradefilet, gamba, garnalen arancini, pastinaak crème, shimeji.

Gegrilde zwarte heilbotfilet, gnocchi, calamaretti, kruidenzwam.

Gebakken koolvis, gefrituurde octopus, scheermessen, venkel, pasta met caponata.

Vleesgerechten. (gemiddelde dagprijs € 25,00)

Heijde Hoeve varkenskotelet, gnocchi alla romana, linzen, zuurkool.

Rubia Gallega runderlende, truffelpolenta, knolselderij, schorseneer.

Geroosterde kwartel, zwarte risotto, cavoletti, stoofpeer.

Vegetarisch (gemiddelde dagprijs € 17,50)

Rotolo van aardappel, courgette, paddenstoelen, zoete aardappelcrème.

Menu

Our chefs love to surprise you with a” Menu Chef “. The kitchen will take into account any dietary requests!

You can choose a 3-4 or 5 course menu. (€ 34.00 / € 39.00 /€ 44.00)

Diner