Menu

Onze koks verrassen u graag met een ”Menu van de Chef”‘, hierbij geeft u hen de vrije hand, zij houden rekening met eventueele dieet wensen!

U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een 3-4 of 5 gangen menu.(resp €37,00 / €44,00 / €49,00).

Bij alle menu´s serveren wij als voorgerecht de´Anti-Pasti Oliva´ drie heerlijke kleine gerechtjes!

Onze menukaart wisselt dagelijks en met de seizoenen, hieronder ziet u een voorbeeld van onze kaart.

 

Voorgerechten. (gemiddelde dagprijs € 13,75)

Rundercarpaccio van Harry´s bar.

Makreelfilet met biet, guanciale, ijskruid.

Salade van gekonfijte eendenpoot, vijg, pecannoten.

Gefrituurde ansjovis met mierikswortelcreme, zoetzure groenten.

Schelpjes van de dag.

Dagelijks twee huisgemaakte pasta en een risotto.

Verkrijgbaar als hoofd of voor/tussengerecht.

Visgerechten.  (Gemiddelde dagprijs € 26,00)

Geroosterde hele mul, octopus, zwarte rijst, gedroogde tomaat, venkelsalade.

Gebrande tonijnfilet met risotto frutti di mare, paprika pesto, augurk.

Hele tarbot (2 pers) ansjovis, aardappel/courgette gratin, gepofte aardappel.

Vleesgerechten. (gemiddelde dagprijs € 24,00)

Gebraden runderstaartstuk, gnocchi met peperonata, gefrituurde aubergine.

Iberica rugfilet, gorgonzola, pistache, bloedworst, frittelle, borlottibonen.

Geroosterde eendenborst, vijg, polenta in padella, radicchio.

Vegetarisch (gemiddelde dagprijs € 17,50)

Spátzle met vijg, walnoot, gevulde courgettebloem.

Menu

Our chefs love to surprise you with a” Menu Chef “. The kitchen will take into account any dietary requests!

You can choose a 3-4 or 5 course menu. (€ 37.00 / € 44.00 /€ 49.00)

Diner