Bereikbaarheid & ligging

Restaurant Oliva
Witte de Withstraat 15a
Rotterdam
telefoon 010 – 412 14 13

Komende uit de richting Gorinchem en Breda
U neemt vanaf de A16 de richting Feyenoord. U gaat de van Brienenoordbrug over en neemt direct de afslag Rotterdam centrum. De rotonde voor driekwart nemen. U zit nu op de Maasboulevard en kunt deze geheel uitrijden tot u bij de kruising komt met aan uw linkerhand de Erasmusbrug en aan uw rechterhand hotel Inntel. Op de kruising gaat u hier rechts en vervolgens de eerste linksaf. Daarna de eerste straat rechts is de Schiedamse Vest, op de eerste kruising rechtsaf is de Witte de Withstraat. Oliva zit aan uw rechterhand na 150 m.

Komende uit de richting Den Haag
Afslag Rotterdam centrum, alsmaar rechtdoor blijven rijden tot u bij het Hofplein aankomt. Dit is een grote rotonde met een prachtige fontein in het midden. U neemt deze rotonde half en rijdt vervolgens de Coolsingel op. Bij de tweede kruising rechtdoor en vervolgens de eerste rechts. U bent nu op de Witte de With. Oliva is 150 m rechtdoor aan de rechterkant.

Parkeergelegenheid
Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig, behalve in de straat zelf is er op 100 meter van Oliva een grote parkeergarage die ook ’s avonds geopend is. Deze is gevestigd in de Hartmanstraat. Graag wijzen wij u erop dat het betalen bij de parkeermeters van Rotterdam alleen mogelijk is met een chipper of een creditcard. In de parkeergarage kunt betalen met een pinkaart of contant.

Met openbaar vervoer
Vanaf het centraal station neemt u de metro naar station Churchillplein (2 haltes verder). Boven gekomen loopt u langs de Coolsingel richting de Erasmusbrug. U steekt daarbij de grote kruising over van de Westblaak. U gaat meteen rechtsaf en gelijk weer links, u bent nu op de Schiedamse Vest, bij de kruising gaat u rechtsaf en Oliva is na 50meter aan uw rechterhand.