Leveranciers 3

Onze leveranciers

Wij vermelden onze leveranciers omdat wij blij zijn met hun mooie produkten en fijne samenwerking.

Theemaas, Rotterdam
Op de Karel Doormanstraat, vlakbij Oliva, hebben we de beste theewinkel van Rotterdam.  Heeft u bij ons een lekkere thee gedronken, dan weet u nu waar u die zelf kunt halen.

Anfors wijnen, Rotterdam.

Sinds 2001 is vooral Hans Bijvoets bezig met het importeren van de mooiste wijnen uit alle streken van Italie. Nu ook een mooie webshop waar je naar hartelust kunt shoppen.

Frank Kesteloo, Dordrecht.

Frank is een biologische tuinder in hart en nieren, hij kweekt voor ons op  z.g.n  kouwe grond groenten van het seizoen, fruit, kruiden etc.
Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren een prachtige oogsttuin aangelegd waar je onder het genot van een kopje thee of koffie je mandje kan volgooien met groentes, bloemen en nog veel meer.

G&B vishandel, Yerseke.

Direct aan de oester en mosselbanken in Yerseke zit onze visboer G&B.
Deze levert dagelijks vers zeebanket waarbij rekening wordt gehouden met de viskalender.

Boerderij Lindenhoff, Baambrugge.

Al 4 generaties boeren zij op dezelfde plek en blijven zij zoeken naar produkten die smaken zoals de natuur het bedoeld heeft.Dit betekend dat zij werken met orginele niet gekruiste rassen en vlees met de juiste rijping zonder smaak, kleur of  geurstoffen. Zij zijn zich bewust van het feit dat zij de aarde slechts in bruikleen hebben!

Hosman Wijnen, Schiedam

In Schiedam is deze gepassioneerde wijnimporteur gevestigd.
Ook voor u is het mogelijk uw wijnvoorraad hier aan te vullen. Struin door zijn pakhuis en laat u verrassen door het prachtige aanbod

Menu Italiano,  Parma

Zij leverendirect uit Italie typisch Italiaanse produkten, prachtige groenten en fruitspecialiteiten.

Rungis, Barendrecht

Een groothandel met passie voor groenten, fruit, paddenstoelen etc. Bij hun draait het om het produkt en de kwaliteit.

Vanilla Venture,  Amsterdam/Maastricht.

Onze leverancier van o.a olie, vleeswaren, truffel, vanille en specerijen. Zij kopen hun produkten wereldwijd in bij kleine authentieke en vaak biologische bedrijfjes.

Wildhandel Treuren, Rotterdam

Al 100 jaar een begrip bij liefhebbers van wild en gevogelte van topkwaliteit. Met een prachtige winkel waar je niet uitgekeken raakt.

Zegro horeca groothandel, Rotterdam.

Leverancier van o.a droge produkten, glaswerk, servies en alles wat je maar nodig kan hebben voor de horeca. Hier vinden wij echter ook verrassende Italiaanse wijnen waarvan een deel biologisch!